Nieuws – Honderdste volger op Linkedin

Sinds ongeveer vijf en halve maand heeft PLU een bedrijfspagina op Linkedin. En afgelopen week is PLU het magische aantal van honderd volgers gepasseerd!

De honderdste volger is Niko Snijders. Niko was één van mijn collega’s toen ik als Rayon Manager voor Novartis werkte (inmiddels al weer een jaar of dertien geleden). Niko heeft vandaag een rode paraPLU ontvangen omdat hij de honderdste volger is. En bovendien ontvangen alle volgers een aantrekkelijke korting. Met deze cadeaus wil ik alle volgers bedanken. Doordat zij de bedrijfspagina volgen helpen ze de naamsbekendheid van PLU te vergroten. En dat waardeer ik enorm!

Wil jij PLU ook volgen? Af en toe interessante artikelen op het gebied van leren en ontwikkelen ontvangen en tegelijkertijd de naamsbekendheid van PLU helpen vergroten? Dan nodig ik je graag uit om een bezoek te brengen aan de PLU bedrijfspagina. En indien je tot de eerste 120 volgers hoort, kom jij (of een collega) ook in aanmerking voor de aantrekkelijke korting (lees voor meer informatie het laatste bericht op de PLU bedrijfspagina). Mooi meegenomen toch?!

Dus, is dit mogelijk interessant voor jou (of een collega) en gaan wij binnenkort in gesprek?

 

 

Martine Bakkeren

Ook samenwerken?

“Wil je weten of en hoe PLU jullie kan helpen? Zet die eerste stap en vul dit formulier in om ons gesprek te beginnen. Ik hoor graag van je!”

Martine Bakkeren Learning & Development Partner
Begin gesprek