Workshop

Optimale dienstverlening en klantgerichtheid begint met persoonlijk leiderschap

In deze tijd waarin de technologische ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen wordt persoonlijk contact met de klant of gast steeds schaarser. Schaarser, maar daardoor ook steeds waardevoller. Uiteraard spelen de medewerkers die direct contact met de klanten of gasten hebben hierbij een enorm belangrijke rol. Een rol die er vandaag aan de dag niet eenvoudiger op wordt. Klanten en gasten worden steeds mondiger, stellen vaak hoge eisen ten aanzien van service en dienstverlening en zijn door internet steeds beter geïnformeerd over allerlei zaken. Hoe blijf je als medewerker sterk in je schoenen staan? Hoe krijg je balans tussen de wensen en behoeften van de klant of gast en de verwachtingen vanuit je organisatie?

PLU gelooft dat goede dienstverlening en service voor klanten of gasten begint met het versterken van het persoonlijk leiderschap van medewerkers.

Het doel

Na deze workshop is de medewerker in staat om zijn persoonlijk leiderschap te versterken. Dit heeft een positief op zijn/haar welzijn. Daardoor is hij/zij in beter in staat om de service en dienstverlening aan klanten of gasten te optimaliseren. De workshop bestaat uit drie onderdelen en duurt maximaal anderhalf uur.
.

.

  • De medewerker weet wat persoonlijk leiderschap en pro-actief handelen is. Ook weet hij/zij dat dit niet alleen voor leiders is maar voor iedereen die het heft in eigen handen wil nemen en meer overzicht wil krijgen.
  • De medewerker begrijpt dat hij met de juiste focus zijn impact kan vergroten. Dit heeft een positief effect op de dienstverlening voor de klanten of gasten.
  • De medewerker kan in een oefening tijdens de workshop laten zien dat hij/zij weet welke concrete stappen hij/zij kan zetten om tijdens en ook na zijn/haar werk zijn/haar persoonlijk leiderschap te versterken.

Interesse?

Is deze workshop mogelijk interessant voor jullie? Neem dan gerust contact met mij op. Eerst kijken we of deze workshop inderdaad een passende oplossing is voor jullie uitdaging. Vervolgens maak ik de workshop geheel op maat. Ook zal ik de workshop zelf verzorgen. En indien nodig gaan we op zoek naar een passende locatie met eventueel een hapje en drankje naar wens.

Martine Bakkeren Learning & Development Partner
Contact Martine