Over PLU

Martine Bakkeren – Eigenaar en Learning & Development Partner

Missie
Ik ben een ondernemer en Learning & Development Partner op een missie: een bijdrage leveren aan optimale, mensgerichte dienstverlening en klantrelaties. Dat doe ik door zelf continu te leren en ontwikkelen en door andere mensen en organisaties te helpen om hetzelfde te doen.

Ik geloof dat klanttevredenheid via medewerkerstevredenheid loopt. Ruimte om te groeien draagt hier zeker aan bij. Hoe beter de medewerkers zichzelf kunnen ontwikkelen, hoe meer zij voor de klanten of gasten kunnen betekenen. Daar is geen standaard recept voor. Elke situatie is weer anders.

Leerreis
Als Learning & Development Partner bied ik niet alleen kennis en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen… Ik heb zelf ook ruime werkervaring in dienstverlenende functies en strategisch relatie- en accountmanagement bij professionele bedrijven in verschillende sectoren. Zowel in het MKB als bij corporates. Zo ben ik aan mijn missie begonnen. Van Hostess op Mallorca (mijn meisjesdroom) tot aan Rayon Manager in een zeer dynamisch speelveld bij Novartis. Een innovatieve, multinationale onderneming actief in healthcare. Deze combinatie van kennis en ervaring maken mij tot een praktijkgerichte partner bij leer – en ontwikkelvraagstukken binnen het domein ‘dienstverlening en klantrelaties’. En in het bijzonder voor het ontwikkelen van medewerkers die werkzaam zijn in de frontlinie van organisaties. De mensen die persoonlijk contact met de klanten of gasten hebben. Door mijn ruime ervaring kan ik goed inschatten wat in de praktijk nodig is. Of het ontwikkelen van medewerkers de juiste oplossing is. En zo ja, hoe dan.

Leergierigheid
Zoals ik al zei blijf ik zelf ook graag leren en ontwikkelen. Volgens de Clifton StrengthsFinder is leergierigheid zelfs mijn sterkste punt. Het lijkt in mijn bloed te zitten en vind het leuk. Hierbij is het ontdekken van de essentie van zaken een belangrijke drijfveer voor mij. Inzichten verwerven door te ervaren, luisteren en observeren en vervolgens vertaalslagen maken is wat ik het liefste doe. Dat heb ik eigenlijk altijd al gedaan. Zo schreef ik als kind al graag verhaaltjes over mijn belevenissen. Creƫren!

Studies
Verder heb ik – naast een studie Management Uitgaand Toerisme aan de NHTV in Breda (BA, Bachelor of Arts in Tourism) – de Post-Bachelor Learning & Development Consultancy (Opleidingskunde) van ICM succesvol afgerond. Een professionalisering op het gebied van strategisch leren en ontwikkelen in organisaties.

Inspiratiebronnen
Nieuwe inspiratie ontvang ik dikwijls door onder meer ontmoetingen met andere mensen, door in de natuur te zijn (strand is favoriet.), door naar mooie muziek (o.a. piano, lounge tot aan spaanstalig) te luisteren en door te schrijven (Het liefste gewoon met pen op papier zonder lijntjes.).

Wat kan ik voor jullie betekenen?

 

Vriendelijke groet,

 

 

Martine Bakkeren  • BA, Bachelor of Arts in Tourism, NHTV - Breda University of Applied Sciences.
  • Post-Bachelor Learning & Development Consultancy (Opleidingskunde), ICM.
  • Heeft kennis en ervaring in Toerisme & Hospitality, Healthcare en zakelijke dienstverlening.

Kennismaken?

“Ook een positieve verandering vanuit de medewerkers in gang zetten? PLU is graag je partner! Zet die eerste stap en vul het formulier in om ons gesprek te beginnen. Ik kijk er naar uit om van je te horen!”

Martine Bakkeren Learning & Development Partner
Begin ons gesprek